Anmälan

Teenage boys playing padel.jpeg

Praktisk information till anmälan

Alla spelare som är medlem i en padelförening ansluten till Svenska Padelförbundet kan delta i tävlingen. Ni anmäler er till den regionsfinal där du är bosatt och som din förening tillhör. Sanktionerad tävling innebär att det krävs en licens och i den ingår även en försäkring från Folksam: Idrottsförsäkring Svenska Padelförbundet - Folksam. Anmälan till tävlingen görs av varje individ men har ni frågor så tveka inte att vända er till er förening eller tävlingskommittén i Bullpadel Explosion för att få hjälp.

3 steg för anmälan

Regionsfinalerna

  1. Skapa ett gratis konto genom att gå in på Rankedin.com och skriv in din mailadress och “create account”. Fyll därefter i det som efterfrågas (namn, telefonnummer, lösenord, födelsedatum, kön, land och favoritsport. Rutan med “ja, jag har läst och accepterat villkor och integritetspolicy” måste vara ikryssad. Öppna därefter din mail och bekräfta din registrering.
     

  2. Teckna tävlingslicens genom att söka efter “teckna tävlingslicens 2022” eller klicka på denna länk: Teckna tävlingslicens 2022 Padel Turnering - Rankedin | Rankedin. Licensen gäller ett år från det att den tecknas. Välj Join för herrar eller dam. Kryssa i rutan för Accept “Svenska Padelförbundet” Terms & Privacy Policy och välj därefter BUY MEMBERSHIP för juniorlicens-18 år. Kontrollera att du valt rätt och klicka på “PAY WITH A CARD”. Fyll i kortuppgifter och klicka på “BUY NOW”. Vid genomförd betalning får du ett mail till din mailadress.
     

  3. Anmäl dig till tävlingen genom att söka “Bullpadel Explosion - regionsfinal…” för den region som din förening tillhör. Klicka på “JOIN” och välj därefter rätt åldersklass. Godkänn att du delar med dig av dina kontaktuppgifter.